E-boek
Nederlands

Allemaal dood : een Sookie Stackhouse roman

Charlaine Harris (auteur), Carla Hazewindus (vertaler)

Allemaal dood : een Sookie Stackhouse roman

In de reeks:
Op verzoek van de vampierkoningin van Louisiana, Sophie-Anne Leclerq, bezoekt Sookie een belangrijke vampierconventie. Sophie-Anne wordt namelijk beschuldigd van de moord op haar koning. Bovendien is haar machtspositie ernstig verzwakt als gevolg van de chaos die orkaan Katrina aanrichtte. Sookie weet dat Sophie-Anne onschuldig is, maar veel van haar onderdanen zijn haar liever kwijt dan rijk. Als
Titel
Allemaal dood : een Sookie Stackhouse roman
Auteur
Charlaine Harris
Vertaler
Carla Hazewindus
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2012
ISBN
9789024555529
CloudLibrary
3hwosr9

Over Charlaine Harris

Charlaine Harris (Tunica, 25 november 1951) is een auteur van thrillers. Ze groeide op in de delta van de Mississippi. Oorspronkelijk schreef ze vooral gedichten: over geesten en nadien over tienerangsten. Toen ze naar Rhodes College in Memphis (Tennessee) ging, schreef ze toneelstukken. Enkele jaren later begon ze boeken te schrijven in het zogenaamde urban fantasy-genre.

Ze schreef twee series: Sookie Stackhouse (verfilmd als de HBO-serie True Blood) en Harper Connelly.

Bibliografie

Aurora Teagarden

  • Real Murders (1990)
  • A Bone to Pick (1992)
  • Three Bedrooms, One Corpse (1994)
  • The Julius House (1995)
  • Dead Over Heals (1996)
  • A Fool and His Honey (1999)
  • Last Scene Alive (2002)
  • Poppy Done to Death (2003)
  • All The Little LiarsLees verder op Wikipedia

Suggesties