Boek
Nederlands

In het diepe

Estelle Maskame (auteur), Els Van Son (vertaler)
+1
In het diepe
×
In het diepe In het diepe
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
MacKenzie Rivers (ik-figuur) probeert het contact te herstellen met Daniëlle en Jaden Hunter. Zij verloren pas hun ouders bij een auto-ongeluk. Krijgt MacKenzie een nieuwe kans? Vanaf ca. 15 jaar.
Onderwerp
Dood, Angsten, Liefde
Titel
In het diepe
Auteur
Estelle Maskame
Vertaler
Els Van Son
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Dare to fall
Uitgever
Amsterdam: Moon, 2017
303 p.
ISBN
9789048842575 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

MacKenzie Rivers (ik-figuur) probeert het contact te herstellen met Daniëlle en Jaden Hunter. MacKenzie heeft hen ontlopen sinds zij vorig jaar hun ouders verloren bij een auto-ongeluk; ze vindt het moeilijk om met hen om te gaan vanwege de verdrietige gebeurtenissen in haar eigen gezin. Tot haar verbazing lijkt er nog steeds iets bijzonders te bestaan tussen haar en Jaden. Krijgt MacKenzie een nieuwe kans? Een duister geheim brengt haar toekomst met Jaden echter in gevaar. Ietwat oppervlakkig verhaal dat veel aan vaart en kracht gewonnen zou hebben als de auteur het principe 'Show don’t tell' zou hebben toegepast. Ook de vele herhalingen en overbodige beschrijvingen geven het verhaal iets traags. De dramatische toon past bij de jonge leeftijd van de auteur (1997); hierdoor voelt MacKenzie als een echte tiener. De romantische scènes zullen menig lezer rode oortjes bezorgen. Eerder verscheen van dezelfde auteur de Dimily-trilogie. Voor liefhebbers van dit genre is dit een eigentijds, m…Lees verder

Over Estelle Maskame

Estelle Maskame (18 juni 1997) is de Schotse schrijfster van de driedelige boekenserie Did I mention I love you, Did I mention I need you en Did I mention I miss you. deze serie is inmiddels in tien talen vertaald en uitgebracht. Ze begon met het schrijven van deze boeken op dertienjarige leeftijd.

Biografie

Maskame groeide op in het stadje Peterhead in Schotland waar ze in 2017 nog altijd woont. Op haar zeventiende kreeg ze een contract met het uitgeversbedrijf Black & White Publishing, dat haar verhalen die eerder op Wattpad verschenen, en daar meer dan 4 miljoen keer werden gelezen, als boek uitgaf.

Bibliografie

Uitgaven in het Engels :

  • Did I mention I love you? (2015)
  • Did I mention I need you? (2015)
  • Did I mention I miss you? (2016)
  • Just don't mention it (2018)
  • Did I mention it's 10 years later? (2019)
  • Lees verder op Wikipedia