E-boek
Nederlands

Het oog van God

James Rollins (auteur), Gerda Wolfswinkel (vertaler)
James Rollins
Het Oog van God

'Als je een fan bent van slimme, spannende avonturenromans, dan is dit een boek voor jou: wetenschap, geschiedenis en alle locaties zijn voortreffelijk met elkaar verweven. De personages zijn levendig en het verhaal is fantastisch.' New York Journal of Books

Als in Mongolië een onderzoekssatelliet neerstort, wordt de jacht geopend
Titel
Het oog van God
Auteur
James Rollins
Vertaler
Gerda Wolfswinkel
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The eye of God
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2014
1 digitaal bestand
ISBN
9789024564194
CloudLibrary
3hws7z9

Over James Rollins

James Rollins en James Clemens zijn twee pseudoniemen van de Amerikaans schrijver James Paul Czajkowski (Chicago, 20 augustus 1961). Onder de naam James Rollins publiceerde hij verschillende avonturenthrillers, waaronder een serie boeken in de Sigma-reeks.

Onder het pseudoniem James Clemens schreef hij ook enkele fantasynovellen, zoals in de reeksen Verboden & Verbannen en De Godengebieder.

In 2007 heeft hij op vraag van de filmproducent van de laatste Indiana Jonesfilm, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, het boek naar de film geschreven.

Ondertussen heeft hij in 2009 zijn eerste jeugdboek geschreven, ook het begin van een 3-delige serie, Jake Ransom genoemd, naar de hoofdrolspeler.

Om zich volledig te kunnen wijden aan zijn schrijverschap heeft hij zijn dierenartsenpraktijk in Sacramento, Californië (VS) verkocht. Twee van zijn hobby's zijn speleologie en snorkelen. Niet toevallig spe…Lees verder op Wikipedia