Als vanuit het Engelse hotel de ex-vriend van een van de personeelsleden trouwt, heeft dit een hele serie verwikkelingen tot gevolg.
Titel
Niet storen!
Auteur
Jill Mansell
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Staying at Daisy's
Uitgever
Den Haag: Stichting Uitgeverij XL, 2004
2 dl.
ISBN
90-463-0101-X

Andere formaten:

Besprekingen

Roman over een hotel met een jonge vrouwelijke manager in de Cottswolds in Engeland, waar tal van romances ontluiken. Ongecompliceerde, voorspelbare roman met veel romantiek en seks en een happy end voor alle partijen. Ideale vakantielectuur voor een groot vrouwelijk lezerspubliek. De schrijfster woont in Bristol met partner en kinderen en is fulltime schrijfster. Ze heeft meer bestsellers op haar naam staan, waarvan er al veel in het Nederlands vertaald zijn, zoals 'Millies flirt', 'De boot gemist' en 'Geknipt voor Miranda'.

Over Jill Mansell

Jill Mansell is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Biografie

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two's Company) (199…Lees verder op Wikipedia