E-boek
Nederlands

Goed bevallen? : wat je wil weten (en weten wat je wil) als je zwanger bent

Josje Huisman (auteur), Alette Straathof (illustrator)

Goed bevallen? : wat je wil weten (en weten wat je wil) als je zwanger bent

Zwanger zijn is een overweldigende ervaring. Niet alleen stuiteren je hormonen alle kanten op, je krijgt ook veel nieuwe informatie op je bord. Veel moeders staan, zeker bij hun eerste baby, niet stil bij alle mogelijkheden die ze hebben. Maar Josje Huisman was zo nieuwsgierig dat ze 9 maanden op ontdekkingstocht ging. Zij sprak met allerlei zwangerschapsexperts en kwam terug met antwoorden op vra
Titel
Goed bevallen? : wat je wil weten (en weten wat je wil) als je zwanger bent
Auteur
Josje Huisman
Illustrator
Alette Straathof
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Pelckmans uitgevers, 2019
ISBN
9789463831161
CloudLibrary
3fm3yr9

Over Josje Huisman

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Mark Goes

Josina Cornelia (Josje) Huisman (Heusden, 16 februari 1986) is een Nederlandse zangeres, danseres, presentatrice en actrice. Ze is vooral bekend als voormalig lid van de Vlaamse meidengroep K3.

Biografie

Huisman groeide op in Steenwijkerwold als dochter van een predikant. Toen ze 14 was verhuisde het gezin naar Meppel. Ze volgde balletlessen in Steenwijk.

In 2008 studeerde ze af aan de Dansacademie Lucia Marthas in Groningen, waarna ze onder meer optrad als achtergronddanseres bij de concerten van de Toppers in de Amsterdam ArenA. Ze woonde tot maart 2009 in Amsterdam, tot ze het nieuwe lid van K3 werd. Ze verhuisde naar Antwerpen, in de buurt van collega's Karen Damen en Kristel Verbeke en ook erg dicht bij het hoofdkantoor van Studio 100.

Zangcarrière

K3

Haar loopbaan als zangeres begon na het winnen van de…Lees verder op Wikipedia