Verdachte omstandigheden verhogen de alertheid in een wildreservaat in South Dakota en dragen ertoe bij dat een oude liefde opbloeit.
Extra onderwerp
ROM, Romantisch verhaal, liefde, misdaad
Titel
Vastberaden
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Iris Bol Marcel Rouwé
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Black Hills
Editie
7
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2013
480 p.
ISBN
9789022565704 (paperback) 9789022568620 (paperback)

Besprekingen

De liefde tussen Cooper en Lil is jaren geleden door onbegrip verbroken. Als Cooper terugkomt naar de opvang voor wilde dieren die Lil heeft opgericht, wijst Lil alle contact af. Een onbekende vermoordt enkele dieren uit de opvang; hij blijkt het op Lil voorzien te hebben. Cooper en zij moeten samenwerken om de dader te pakken te krijgen. Deze liefdesroman beschrijft de geweldige natuur in Zuid-Dakota en de zorg voor wilde dieren. De relatie tussen Lil en Cooper is de hoofdzaak met enerzijds veel misverstanden en anderzijds hartstochtelijke liefde. Tussendoor krijgt de lezer ook nog informatie over de dierenbescherming in dit gebied en de oorspronkelijke bewoners. De dreiging door een vijand van Lil speelt pas in de vijftig laatste bladzijden en is daardoor een climax die erg snel en kort is. In het romantische genre een goed verhaal. Kleine druk.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

Suggesties