Boek
Nederlands

Samen zingen onderweg : vrolijke kinderliedjes en spelletjes voor in de auto

Paul De Becker (illustrator)
+1
Samen zingen onderweg : vrolijke kinderliedjes en spelletjes voor in de auto
×
Samen zingen onderweg : vrolijke kinderliedjes en spelletjes voor in de auto Samen zingen onderweg : vrolijke kinderliedjes en spelletjes voor in de auto

Samen zingen onderweg : vrolijke kinderliedjes en spelletjes voor in de auto

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Tekst en muziek van bekende kinderliedjes en spelletjes voor onderweg in de auto. Vierentwintig liedjes staan op de cd. Vanaf ca. 4 jaar.
Onderwerp
Spelen
Titel
Samen zingen onderweg : vrolijke kinderliedjes en spelletjes voor in de auto / [ill.] Paul de Becker
Illustrator
Paul De Becker
Taal
Nederlands
Uitgever
Aartselaar: Deltas, 2003
61 p. : ill. + cd
ISBN
90-447-0185-1

Besprekingen

Een boek dat zoals de titel al zegt, zich richt op gebruik 'onderweg'. Het bevat de tekst en melodie van een groot aantal kinderliedjes, waarvan de meeste bekend zijn, en een aantal spelletjes die je in de auto kunt doen. Een aantal van de liedjes staat op de bijgeleverde cd, hetgeen in de tekst wordt aangegeven. De cd-opname* is weinig afwisselend (en zeker niet zoals op het omslag staat 'swingend') en wordt ingezongen door een zanger met een Vlaams accent. De liedjes zijn vooral geschikt voor jonge kinderen. De spelletjes in het boek zijn nog het leukst, maar zijn meer geschikt voor iets oudere kinderen. De uitgave is geïllustreerd met kleine zwartwitte tekeningen. Stevig omslag, helder wit papier, duidelijke lay-out. Voor gebruik met kinderen vanaf ca. 4 jaar tot een jaar of 8. Achterin is een register op zowel liedjes als spelletjes opgenomen.