E-boek
Nederlands

Nooit meer slachten : hoe kweekvlees ons bord en de wereld zal veranderen

Paul Shapiro (auteur), Yuval Noah Harari (inleider)

Nooit meer slachten : hoe kweekvlees ons bord en de wereld zal veranderen

De mens eet graag vlees. Dat is al duizenden jaren zo, maar door de groeiende wereldbevolking en de stijgende vraag naar vlees, eieren, zuivel en andere dierlijke producten legt dat een enorme druk op onze planeet, onze gezondheid en de dieren zelf. Ons eetpatroon lijkt niet langer houdbaar. Maar wat als we toch vlees kunnen blijven eten? Echt vlees, gemaakt uit dierlijke cellen of zelfs enkele
Titel
Nooit meer slachten : hoe kweekvlees ons bord en de wereld zal veranderen
Auteur
Paul Shapiro 1979-
Inleider
Yuval Noah Harari
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Clean meat : how growing meat without animals will revolutionize dinner and the world
Uitgever
Kalmthout: Van Halewyck, 2019
1 digitaal bestand
ISBN
9789463830676
CloudLibrary
3fm3yg9

Over Paul Shapiro

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Sheldon (Shelly) Levy Buffalo, NY, USA

Paul Shapiro is een jazz-, wereld- en klezmersaxofonist uit New York. Van 1983 tot 2007 nam Shapiro acht albums op, toerde en speelde hij regelmatig tenorsaxofoon in New York met het Microscopic Septet. In 1994 was Shapiro medeoprichter van het muzikaal collectief Brooklyn Funk Essentials met de Amerikaanse producent Arthur Baker.

Discografie

  • 2003: Midnight Minyan
  • 2006: It's In The Twilight
  • 2008: Essen
  • 2014: Shofarot Verses

Verschijningen

  • 1992: John Zorn - John Zorn's Cobra: Live at the Knitting Factory
  • 1994: Eric Kupper - Theme From The Electric 'Fro
  • 1995: Janet Jackson - Janet Remixed
  • 1999: Ben Folds Five - the Unauthorized Biography of Reinhold Messner
  • 2000: Lou Reed - Ecstasy
  • 2003: Lou Reed - The Raven
  • 2004: Yoko …Lees verder op Wikipedia