Boek
Nederlands

De gouden lelie

Richelle Mead (auteur), Carolien Metaal (vertaler)
+1
De gouden lelie
×
De gouden lelie De gouden lelie
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar

Sydney is een alchemist. Al honderden jaren lang beschermen de alchemisten de grenzen tussen de mensen en de vampieren. Maar door haar band met de vampieren Jill, Eddie en Adrian begint Sydney te twijfelen aan haar geloof in de alchemisten en haar familie. Haar loyaliteit wordt op de proef gesteld als een schokkend geheim de wereld van de vampieren uiteen lijkt te scheuren. Moet zij trouw blijv

Titel
De gouden lelie
Auteur
Richelle Mead
Vertaler
Carolien Metaal
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
1 ed.
Uitgever
Amsterdam: Full Moon, 2012
443 p.
Aantekening
The golden lily
ISBN
978-90-488-1861-7

Over Richelle Mead

Richelle Mead (Michigan, 12 november 1976) is een Amerikaanse bestseller fantasy-schrijver. Ze is bekend geworden door onder andere de boekenserie Academicus Vampyrus.

Biografie

Richelle Mead werd geboren in Michigan en leeft momenteel in Kirkland, de voorstad van Seattle, Verenigde Staten.. Ze heeft drie diploma's: een Bachelor voor Algemene Studies aan de Universiteit van Michigan, een Master voor Vergelijkende Religie van de Western Michigan University, en een Master in Onderwijs van de Universiteit van Washington. Voordat ze fulltime begon te schrijven gaf ze in Seattle les in sociale wetenschappen en Engels. Ze schreef in haar vrije tijd, totdat haar eerste boek, Soccubus Blues, uitkwam, om vervolgens fulltime schrijfster te worden.

Bibliografie

Romans

Georgina Kincaid-serie

  1. Lees verder op Wikipedia