Wanneer makelaar Don Challenor bij het voorbereiden van een brochure voor de verkoop van een landhuis in Cornwall een geheime ruimte ontdekt, is dit de opmaat voor een reeks gebeurtenissen die hij niet voorzien heeft.
Titel
Panic Room
Auteur
Robert Goddard
Vertaler
Fons Oltheten
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Panic room
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2018
396 p.
ISBN
9789024580866 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Makelaar Don Challenor krijgt de opdracht om een verkoopbrochure te maken van een landhuis aan de kust van Cornwall. Het was eigendom van de mysterieuze Jack Harkness, eigenaar van een groot farmaceutisch bedrijf. In Cornwall ontmoet hij Blake, een jonge vrouw met een duister verleden die op het huis past. Bij het opnemen van het huis ontdekt Challenor de aanwezigheid van een ontoegankelijke ruimte, een paniekruimte denkt hij. Maar er zijn meer mensen geïnteresseerd in het huis en vooral in het geld dat Jack Harkness verduisterd zou hebben. Zij denken dit in handen te kunnen krijgen door Challenor te bedreigen. Samen met Blake probeert hij deze lieden te slim af te zijn en tegelijkertijd te ontdekken wat Harkness verbergt. De schrijver staat bekend om zijn complexe, spannende en boeiende intriges, die de lezer niet loslaten. Zo ook in dit werk met prachtig uitgewerkte personages, met altijd iets mysterieus in hun achtergrond, eigenlijk doodgewone mensen die de ontwikkelingen niet zelf…Lees verder

Over Robert Goddard

Er zijn meerdere personen met de naam Robert Goddard:

  • Robert Goddard, schrijver, bekend van historische thrillers.
  • Robert Hutchings Goddard, uitvinder en onderzoeker, vooral bekend van zijn baanbrekend werk op het gebied van de ruimtevaart.
  • Robert John Goddard, Nederlands nationaalsocialistisch uitgever.


Lees verder op Wikipedia